maandag 19 februari 2018

#LEZEN, boekensites 1

hey allemaal,
leuk dat jullie weer kijken op mijn site.
deze keer ga ik jullie iets vertellen over de #boeken en wat ik daar allemaal ga plaatsen.
de #boeken komt elke week op maandag online. dat is best leuk. hierin vertel ik alles over wat ik allemaal gelezen heb. welke genres ik graag lees en recensies. deze keer vertel ik iets over boekensites.

boekensites.... daar zijn er veel van. ik ga enkele sites eruit pikken uit de vele sites die ik volg. deze sites gaan vooral over boeken van een auteur of het schrijven van boeken van die auteur.
als eerste: Mirjam Schippers. vooral bekend van de boeken: De opdracht(2015) en Lijmen(2017). dit voorjaar komt er een nieuwe van haar uit: Chaos.

dit boek dus. maar de site van Mirjam Schippers is: www.mirjamschippers.nl. hier kun je alle ontwikkelingen van dit en andere boeken van haar zien. ook veel leuke achtergrondinformatie!

de tweede is een Engelse auteursite. wie kent Karen Whitemeyer? Zij schrijft erg leuke historische romans. bv. Geknipt voor elkaar(2011).


maar zij heeft ook een site. en daar kun je alles vinden over haar boeken. ook heeft ze een nieuwsbrief. de site is: http://www.karenwitemeyer.com/.

nou dat was het wel weer. tot de volgende keer. met dan een recensie van het boek: Time Travel Girl 1989 van Susanne Wittpennig.

groetjes van Mariléne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten