zaterdag 24 februari 2018

#DAILY LIFE, eigenlijk extra voor zaterdag, Voorjaarsvakantie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hey allemaal,

vandaag een gewoon logje. eigenlijk is het een extraatje voor de zaterdag. maar goed. ik was het donderdag helemaal vergeten. deze keer dus over mijn voorjaarsvakantie.

het was erg druk deze week. maar wel erg leuk. maar één ding, ik heb deze week haast geen woord geschreven aan BGL of een ander verhaal. ik had gewoon een schrijfvakantie. het beviel me eigenlijk best. het was gewoon even rustig in mijn hoofd. de artist's way voor deze week was even uitgeschakeld. volgende week ga ik weer beginnen. ook weer op school. dat is nog best spannend. niet dat ik nieuw ben op school maar onze school is verhuisd en we moeten dus nu verder fietsen, tja.
ook heb ik nu een eigen konijn. dinsdag opgehaald. hij heet snuffel want hij snuffelt overal aan. heel dom maar wel heel grappig.

maandag ben ik met Josanne, Thamara en Josiena de route wezen fietsen naar ons nieuwe schoolgebouw. toen we daar waren zagen we nog klasgenootjes van Thamara en Josiena in het gebouw. ik keek achterom en daar kwam Robin, een klasgenootje van mij langsfietsen. hij keek me aan zo van, wat doen jullie hier. ik dacht: ja zeg, ik sta hier ook niet voor mijn plezier!!!!

dinsdag zijn we dus om mijn lieve Snuffel geweest. het gaat supergoed met hem, hij is niet meer zo heel erg bang, want hij is namelijk nog maar 8 weken. echt een baby nog dus.

woensdag zijn we naar de kringloop geweest dichtbij. nog een paar mooie boeken gescoord. ook hebben we de zolder opgeruimd. er waren dus nogal wat spullen die weg konden en die hebben we ook naar de kringloop gebracht.

donderdag gingen we naar een andere kringloop gewoon voor de leut. ook nog hele leuke dingen gescoord.

vrijdag zijn we met z'n drieën naar het Watersnoodmuseum geweest in Ouwerkerk. erg interessant, alleen speurtocht vs. vragen  was echt minder. ook keek ze niet eens de antwoorden na van de vragen. een beetje vreemd. maar wel heel erg indrukwekkend.


tja, dat was mijn week, ik zal de volgende keer voor jullie wat foto's maken van Snuffel.

groetjes,
Mariléne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten