woensdag 21 februari 2018

#SCHRIJVEN

Hey allemaal,

vorige week ging het vooral over BGL. deze keer niet. het gaat in principe goed. kijk vooral als je BGL wil lezen nog even op sweek.com. vandaag even over een ander leuk iets. eigenlijk zelfs 2 dingen.

deze zomervakantie gaan we naar de Ardennen, zoals ik jullie al verteld heb. maar daar zijn ook heel veel mooie dingen te zien. wij gaan in de buurt van Sougné-Remouchamps op vakantie in een leuk huisje. dit huis:

oké, dit is dus op een vakantiepark. ik heb er veel zin, want wij gaan met z'n vieren, m'n moeder, m'n zusje en een nichtje. en er is plaats voor wel 8 personen. dus ga ik waarschijnlijk lekker alleen op een kamer slapen. en kan ik ook goed schrijven!

maar goed, dichtbij zijn de druipsteengrotten van Remouchamps.
echt super mooi om te zien. we gaan er in met bootjes.
ook zijn er in België super veel kastelen. en wij gaan naar een mooi kasteel Burcht Reinhardstein.
erg interessant en leuk. misschien gebruik ik het wel voor een verhaal over de middeleeuwen. dat lijkt me erg leuk om te doen. alleen moet je er dan wel veel info zoeken er over.

het tweede is iets wat ik op internet gevonden heb. ik schrijf echt super veel en begin vaak nieuwe verhalen terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is. want daarvoor heb ik nu: THE ARTIST'S WAY!
elke dag schrijf ik minstens 3 bladzijden. dan is alles uit mijn hoofd en schrijf ik toch elke dag.
makkelijk toch? wat gebruiken jullie als hulpmiddel bij het schrijven? hebben jullie ook zoveel ideeën bij het schrijven?

nou in ieder geval al weer genoeg verteld.

lieve groeten van Mariléne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten