donderdag 1 maart 2018

#DAILY LIFE, de eerste schoolweek.

hey allemaal.

leuk dat jullie weer kijken op mijn blog. deze keer over mijzelf en mijn dagelijks leven.
ik zit nu al weer twee dagen op school en ben erg moe. dat komt van alle nieuwe indrukken. dit had ik vroeger ook al. ik wilde zoveel zien dat ik er gewoon moe van werd. toen ik nog in groep 1 zat, moest ik af en toe nog weleens een middagslaapje doen omdat ik zo moe was dat mijn ogen bijna dichtvielen. nu kan ik niet meer zo snel in slaap vallen.
de eerste dagen waren erg vermoeiend dus. maar dat kwam omdat mijn school nu verhuisd is. dus een nieuw schoolgebouw. dat moet je weer helemaal leren kennen. mijn oude school wordt afgebroken en er komt een nieuwe voor in de plaats. dat wordt wel een mooie school. maar deze school is wel mooi. we hebben nu 2 verdiepingen i.p.v. 1. dat is wel wennen. ook zijn het weer hele andere lokalen. dat is natuurlijk ook weer wennen. we hebben maar een kleine school. 400 leerlingen. terwijl de school waar we nu in zitten gebouwd is voor 1500! leerlingen. een groot verschil dus.
wat moet ik nog meer vertellen.
ja dat ik morgen jarig ben!!!!! 14 jaar alweer en daarom waarschijnlijk zaterdag een verjaardagslogje. ik ga nog niet zeggen wat ik er allemaal in ga zetten. dat is nog een verrassing. dus kijk zaterdag even!!!! anders komt hij volgende week donderdag, denk ik.

nou dat was het wel weer. voorlopig nog geen vakantie. ik verlang nu al weer naar vakantie. maar één ding is wel zo. als ik op school zit heb ik meer inspiratie dan als ik vakantie heb. heel vreemd, maar goed.

enne, ik las ergens dat als je even geen inspiratie hebt dat je dan gele sokken aan moet doen. ze zeggen dat het werkt, maar ik geloof het niet echt.

tot de volgende keer!!!

groetjes Mariléne.

p.s. nog een leuke foto:

grappig toch!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten