donderdag 8 maart 2018

#DAILY LIFE, 14 feiten over mijzelf

hey allemaal,

zoals jullie weten ben ik vorige week vrijdag jarig geweest. vorige week al weer! ik ben al een week 14! wauw!
deze keer heb ik 14 feiten over mijzelf die jullie waarschijnlijk nog niet wisten.

1: als ik me verveel hou ik weleens een wedstrijd tegen mijzelf. de wedstrijd gaat over hoeveel landen ik uit mijn hoofd kan opschrijven zonder in een atlas o.i.d. te kijken. mijn hoogste score was 185 van de 197. ik kon het zelf toen eigenlijk niet geloven!

2: vroeger toen ik nog wat jonger was, had ik op een gegeven ogenblik dat ik met meer dan honderd verhalen bezig was. voornamelijk onzinverhalen.

3: dit heeft te maken met 2. ik heb heel wat van die onzinverhalen weggegooid, terwijl ik later dacht: o nee, die heb ik toch niet weggegooid?

4: mijn eerste verhaal had 156 kantjes en ging over mijn eerste liefde. daar ben ik nu allang niet meer op. ik heb het zelf uitgemaakt (haha).

5: ik hou ook van puzzelen. dit doe ik samen met mijn neefje, mijn zusje of mijn moeder..

6: ik ben absoluut geen computer nerd zoals sommigen misschien denken. ik weet nog maar sinds kort dat je wel een goede processor moet hebben. wauw, wat knap!!!!!

7: ik spaar graag pocketboekjes. dat zijn van die wat kleinere boekjes. verschillende series wil ik graag helemaal hebben.

8: mijn favoriete band is Libera. hiervan heb ik cd's. dus die stop ik in mijn cdspeler. het grappige hiervan is dat ik hen nooit op de laptop of mijn mobiel luister.

9: ik kijk graag naar mensen om er achter te komen wat ze zouden denken, doen, waar zouden ze naar toe gaan, wat vinden ze van deze actie enz..

10: wauw, we zijn al bij 10! dat gaat snel! oké, ik vind het soms helemaal niet fijn om zoveel te weten. ik kan daar helemaal niks aan doen en minder opletten gaat ook niet, want... kijk maar bij 11

11: ik wil altijd alles zoveel mogelijk zien, ik onthoud haast alle indrukken. daardoor ben ik na lange dagen vaak erg moe en heb ik soms wel hoofdpijn. dit heb ik al, geloof ik, toen ik nog maar heel klein was.

12: ik kan absoluut geen dagboek bijhouden. ik vergeet het altijd.

13: ik heb vaak dat ik een dag/week/maand heel vol ben van iets maar dat ik het daarna helemaal vergeet omdat er dan andere dingen zijn die mijn aandacht trekken.

14: dit is alweer het laatste feitje: als je aan mij zou vragen: wat is je droombaan, dan zou ik dat niet weten omdat ik zoveel dingen leuk vindt. wel weet ik zeker dat ik later iets met schrijven wil gaan doen.

ik weet zeker dat ik dit volgend jaar niet nog een keer ga doen. misschien dat ik hem dan aanvul. want dit was al heel lastig om allemaal te bedenken, maar het is me toch gelukt!

tot de volgende keer maar weer.
groetjes Mariléne.

nog een leuk plaatje erbij:
als ik hier nog eens een keertje naar toe zou mogen, dan zou ik dat echt cool vinden!

3 opmerkingen:

 1. Alsnog van harte gefeliciteerd met je 14e verjaardag!
  Enne wat een leuke lay-out! LM

  BeantwoordenVerwijderen
 2. (Beetje laat) Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! (Express met veel hoofdletters, tegenovergestelde van jouw verhaal ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. klopt, toen lette ik hier nog niet op. dat moet ik nog een keertje veranderen

   Verwijderen