donderdag 29 maart 2018

#DAILY LIFE

In deze tag vertel ik alles over mijn leven, wat ik heb meegemaakt en nog veel meer. Af en toe zal er ook een photoblog in deze tag verschijnen.

Deze week was best wel druk. Volgende week zal het nog drukker worden met reps en s.o.'s. Deze week heb ik ook verschillende cijfers gehaald, bv. voor Frans. Dat was een rep. Ik had een 8,5. Echt fijn! Zo ga ik omhoog met mijn gemiddelde! Ik moet alleen nog m'n Engelse s.o. inhalen, want toen was ik ziek. Dus daar moet ik nog even een datum afspreken. Ik moet over 2 weken op vrijdag een presentatie geven voor Nederlands. Daar heb ik dus heel veel zin in(maar niet heus)! Ik weet echt niet of ik alles klaar krijg over twee weken. Hopen maar!

Ik had dinsdag een avontuurtje met Snuffel. Ik was bezig met m'n mobiel. Even op Whatsapp kijken. Keek ik uit het raam en zag ik twee zwarte oortjes net buiten de poort. Huh? Wat is dat? Dacht ik. Keek ik nog een keer goed en kreeg ik een vermoeden. Ik keek dus naar zijn ren. Leeg! Hok? Leeg! Ik rende naar buiten en riep: 'Snuffel!' Ik gooide de poort open en riep weer zijn naam. Hij schrok en draaide zich snel om en dook onder de poort door. Ik zette gauw tralies voor de poort. Toen pakte ik hem op en zette hem in zijn hok. Dan mag je natuurlijk niet meer in je ren, als je zo stout bent.

Snuffel is ook een echte boef. Hij wil heel de tijd gras eten, maar dat is eigenlijk slecht voor hem. Hij duwt dan zijn ren zo dat hij net gras kan eten. Dan is dat stukje helemaal kaalgevreten. Nou. Ik kan je verzekeren. Dat is echt heel erg leuk! Ahum........

Ik moest tijdens het schrijven van dit blogje een stuk of drie keer naar buiten, want hij had het gras al weer bereikt. Rennen naar buiten dus maar. Nu zit hij weer in zijn hok. Ik werd er een beetje gek van.

Nou, tot volgende week maar!
Groetjes Mariléne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten