woensdag 7 maart 2018

#SCHRIJVEN

hey allemaal,

deze keer een schrijflogje.
als eerste wil ik het hebben over BGL op sweek.com.
ik heb besloten om het eraf te halen, zoals jullie misschien wel gezien hebben. dat doe ik omdat ik het misschien naar een uitgeverij ga sturen. ook klopt die indeling niet meer. jullie zien alleen nog maar voorpublicaties. dat komt omdat ik voor hoofdstuk 1 die op sweek.com stond nog hoofdstukken ga schrijven. die benaming voor het hoofdstuk klopt dan niet meer. waarschijnlijk ga ik wel een ander verhaal uploaden, maar dat is allemaal nog niet zeker.

je hoort het wel eens: sinds dat ik die pen heb gekocht schrijf ik alleen nog maar met die pen. nou, zo ben ik niet. toch heb ik wel een aantal favoriete pennen. deze bijvoorbeeld:
gewoon te koop bij de Action voor ong. 1 euro. en ze schrijven nog lekker ook. in mijn klas gebruikt haast iedereen ze. dus als je nog pennen nodig hebt, ga naar de Action.

als laatste wil ik het nog hebben over mijn vakantie naar de Ardennen. ik ga zoals jullie al gelezen hebben samen met mijn moeder, zusje en nichtje. daar heb ik erg zin in. als we daar zijn gaan we ook waarschijnlijk naar een dierenpark dat maar een kwartiertje met de auto rijden is.  Le monde sauvage heet het.  de website is: http://www.mondesauvage.be/index-nl.php.
erg leuke foto's dus. ik heb er nu al zin in!


nou, tot morgen!

groetjes Mariléne


Geen opmerkingen:

Een reactie posten