vrijdag 20 april 2018

#SCHRIJVEN

Misschien hebben jullie het nog niet door, maar tijdens alle #SCHRIJVEN posts schrijf ik niet meer over mijzelf en het schrijven. Ik vertel alleen maar wat ik gebruik tijdens het schrijven. Maar ik denk dat jullie allemaal wel graag willen weten hoe het met mijn schrijven gaat. Daarom deze post.

Ik zit met een groot writers block in BGL en ik heb eigenlijk geen tijd om hem goed na te kijken. Eigenlijk zou ik het dan eerst moeten typen en dan nakijken. Maar ik heb het superdruk op school. Binnenkort moet ik een boekverslag maken en opdrachten voor school maken. Daarnaast heb je ook nog de gewone reps en s.o.'s. Dus al met al heb ik het best druk. Niet dat ik dat altijd leuk vind. Maar ik vind genoeg afleiding in al die dingen.

Daarnaast vergeet ik gewoon om elke dag te schrijven. Het lukt me gewoon niet. Ik weet niet hoe ik verder dan moet gaan of ik moet eerst alle info opschrijven (daar heb ik dan helemaal geen zin in omdat ik dan de oude informatie op moet zoeken).

Nu ben ik bezig met een schrift waar ik alle hulpmiddelen inzet, bv de vragenlijsten die ik in deze post heb gedaan: interview personen .
Ook de artists way probeerde ik weer, maar dan een beetje op mijn manier. ik schreef de datum op. Daarna de minuten en de woorden die ik had geschreven. Zo kon ik elke dag kijken hoe veel ik schreef in die minuten. Maar dit heb ik nog geen week volgehouden.

In de meivakantie ga ik proberen om het weer op te pakken. Ik hoop dat het lukt, maar dat weet ik nog niet zeker. Ik ga dan ook verschillende posts alvast typen, dus ik denk dat de eerste pas weer na de meivakantie komt. Dat is wat rustiger voor mij. Ben erg benieuwd.
Er komen ook binnenkort nieuwe series in de #schrijven. Daarover ben ik nog aan het nadenken.

Wat zou jij nog graag willen weten van mij?
Laat het even weten in je reactie!
Groetjes Mariléne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten