vrijdag 25 mei 2018

#LEZEN, 5 boeken van mijn bucketlist.

Deze week vijf boeken die op mijn bucketlist van boeken staan. Ik wil ze ooit eens een keertje kopen. Maar dat gaat nu nog niet. Dus nu nog maar even wachten en dromen.....


Als eerste wil ik Chaos van Mirjam Schippers noemen. Ik kijk nu al uit naar de dag dat ik dit boek kan kopen. Ik heb de andere twee boeken van haar ook en ik moet zeggen: Ze kan echt heel goed schrijven. Ik lees ze telkens opnieuw. En dat kan ik niet van elk boek zeggen. Ik ben erg benieuwd naar dit boek en ik hoop dat ze nog lang blijft doorgaan met schrijven! Je kunt haar ook zelf volgen via haar website. Kijk even bij mijn lijst met blogs die ik graag lees.


Als tweede boek wil ik noemen: Tot je weer ademen kunt. Dit boek is geschreven door Jessica winter. Het is één van de boeken die ik al superlang wil kopen. Het gaat over Julia en Jeremy en het lijkt een beetje op Maaike en Domenico, maar dit vindt ik beter dan Maaike en Domenico. Ik heb het al weleens een keertje gelezen van de bieb, maar ik vind dat ik het gewoon moet hebben. Het heeft me wat inspiratie gegeven voor verhalen. Zoals mijn verhaal: Sirley en Giovanni (de werktitel). Dit verhaal lijkt een klein beetje hierop, maar is toch weer heel anders.

Natuurlijk mag dan het vervolg van: Tot je weer ademen kunt niet ontbreken op deze lijst. Zolang je bij me blijft begint direct na het laatste hoofdstuk van Tot je weer ademen kunt. Het zijn zulke heerlijke wegdroomboeken. Een beetje onrealistisch, maar dat zijn heel veel boeken. Ik vind het altijd jammer als zo'n boek dan uit is. Je zou dan echt verder willen lezen. Dat is het nadeel dan weer van zulke boeken. Nog misschien een tip voor de schrijfster: Ik ben eigenlijk best benieuwd naar die vriend van Jeremy. Hoe loopt het daarmee af? Hoe leerde hij zijn vrouw kennen en hoe werden ze verliefd op elkaar? Dat zou ik eigenlijk wel graag willen weten.

Wat ik nog altijd een keer wil lezen en kopen is het boek van Ashley Royer: Ik kan je niet vergeten. Al heel lang staat dit boek op mijn lijstje. Van dit soort boeken zijn er niet zo veel. Ik bedoel over zo'n onderwerp. Ik heb supervaak dit boek al in mijn handen gehad, maar ik heb het heel de tijd nog niet meegenomen naar huis. Ik denk dat dit ook een wegdroomboek is. Daar hou ik zo van.


Het laatste boek past eigenlijk niet in dit rijtje, het past ook eigenlijk niet bij de andere boeken. Misschien zouden mensen het ook niet echt verwachten.
Dit boek speelt zich af in de toekomst. Ik heb het over: De kruisdraagster van Lydia Schwarz. Ik heb het al een keer gelezen en ik vond het zo indrukwekkend dat ik het eigenlijk zelf moet hebben. Daarom staat ook dit boek op mijn lijst van boeken die ik graag nog een keer wil kopen.Tja, ik ben erg benieuwd wanneer ik deze boeken in mijn bezit krijg.
Welke boek(en) staat/staan op jullie verlanglijstje?

Groetjes Mariléne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten