maandag 3 december 2018

#LEZEN

Omdat ik niet zo vaak post over lezen, heb ik nu even een overzichtje gegeven voor jullie welke boeken ik zoal afgelopen tijd heb gelezen...

1. Vrije Val, Mirjam Schippers
Dit boek is eind oktober verschenen. Pas zag ik het liggen bij een markt, dus besloot ik om het direct te kopen. Ik heb het al heel snel daarna gelezen. Dit boek gaat over een heel heftig thema, namelijk Sexting. Hierover wordt niet zo heel veel over geschreven, maar ze heeft het heel goed gedaan!
2. De Grijze Jager, Dl 1-12+Novelle, John Flanagan
Afgelopen tijd heb ik genoten van deze serie. Al eerder had ik het over De Grijze Jager. Alleen            deel 13 moet ik nog lezen. Dus ga ik die maar gauw een keertje reserveren.
3. Broederband, Dl 1-5, John Flanagan
Ook las ik de afgelopen tijd de Broederband in het Nederlands. Al eerder heb ik over deze serie          geschreven, maar dan ging het over de Engelse versie hiervan, namelijk the Brotherband. Vooral        de liedjes die in de delen 3 en 5 geschreven zijn, zijn echt om te lachen. En pas heb ik dl 1 gekocht      hiervan voor maar 5 euro.
4. Verschillende boeken van Leni Saris
Deze schrijfster schreef in de vorige eeuw wel meer dan honderd romans, die ik vooral in                    pocketboekjes heb. Ik vind deze bij de kringloop. Maar hoe ik deze schrijfster en nog vele anderen      met haar, die allemaal in de vorig leefden, in aanraking kwam, dat lees je in één van de volgende        posts.
5. Vergeet mij niet, Dag van herinnering, Karen Kingsbury
Deze schrijfster vindt ik de beste Amerikaanse schrijfster die realistische, fictieve verhalen schrijft. Ik vind persoonlijk 'Vergeet Mij niet' één van de mooiste boeken van haar.

Ik heb natuurlijk nog veel meer gelezen, maar omdat allemaal te gaan noemen, ben ik nog wel een poos bezig, dus laat ik het hierbij.
Vond je dit nou leuk zo'n samenvatting van wat ik allemaal heb gelezen, laat het in je reactie weten & wie weet doe ik het vaker?

Veel liefs van Mariléne
2 opmerkingen:

  1. Je leest dezelfde boeken als mijn zoon. De eerste twee dan hè.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De grijze jager en de broederband blijven leuk! Wel leuk dat hij dezelfde leest.

    BeantwoordenVerwijderen