vrijdag 4 januari 2019

#DAILY LIFE, blogdoelen voor 2019

Deze keer heb ik mijn doelen voor deze blog op een rijtje gezet. Misschien zijn ze een beetje te veel van me gevraagd. Maar ik wil het in ieder geval 

Allereerst wil ik dit jaar veel meer posten. Misschien heb je het al gemerkt. Ik heb de laatste tijd al heel wat geblogd. En ik wil minimaal 3 blogs in de week doen, als dat gaat lukken. Ik ben dus nu ook heel wat blogs aan het vooruit schrijven, omdat ik tijdens schoolweken minder tijd aan kan besteden. Wat soms heel lastig is. Vorig jaar bv. had ik soms wel dagen op mijn to do-lijstje staan: blogpost schrijven. Dit jaar heb ik ook een overzichtje voor mezelf gemaakt wanneer ik welke post wil doen.
Daardoor hoop ik me wat strakker aan het schema te houden.
Ik ga mijn blog ook wat specifieker doen. De Tags zullen me daarbij helpen. Travel gaat vooral over reizen, waar ik graag naar toe wil, wat voor dingen ik wil bezoeken en Extra tips.
Lezen worden vooral recensies. Daily life gaat over school en persoonlijke dingen. Schrijven worden verhalen, tips en tricks e.d.
Het is worden bijna geen twee Tags meer. Alle Tags zullen heel specifiek op dat doel richten. Heel wat lastige dingetjes dus, maar ik hoop dat je me snapt.
Ik wil dit jaar ook graag 30 volgers. Maar of dat gaat lukken weet ik niet. Ik vind dat altijd een beetje te veel gevraagd. Of je diegene moet gaan volgen. Dus daarom is dat niet echt een blogdoel.

Veel liefs van Mariléne. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten