woensdag 16 mei 2018

#DAILY LIFE, GD verslag, 2 vrije dagen en het einde nadert.....

Zoals jullie weten, moest ik voor vorige week vrijdag het Godsdienstverslag over vreemde godsdiensten inleveren. Die vrijdag zouden we eigenlijk ook weggaan. We hadden al hele plannen gemaakt. Ik wilde graag naar Vught, mijn moeder naar Den Bosch en m'n zusje wilde niks. Totdat de deadline naderde. Ik ben minstens 10 uur bezig geweest met het Godsdienstverslag. Woensdagmiddag, donderdagmiddag en -avond, vrijdagmorgen,-middag en -avond. Eindelijk had ik het toen af. Daardoor konden we niet weg, want eerst moest dat verslag af. We parkeren het uitje voorlopig. Ik denk dat we nu in de zomervakantie gaan. Tja, nu we het toch over de zomervakantie hebben, kan ik maar beter vertellen wat ik in de zomervakantie ga doen met mijn blog. In de zomervakantie ga ik niet zo veel posten. Elke week, waarschijnlijk, wat zomer lees- en schrijftips. Natuurlijk ook over onze vakantie! Waar we naar toe gaan? Dat vertel ik je in mijn vervolgserie: Op Vakantie! De eerste post hierover komt binnen nu en twee weken. Ook had ik vorige week twee vrije dagen. De 1ste dag kwam omdat we toen Hemelvaartsdag hadden en de tweede dag was de vrijdag erna. Zaterdag zijn we naar de Zendingsmarkt geweest. Het was erg leuk en ik zag veel klasgenoten.

Ook had ik deze week veel schrijfinspiratie. Alleen kom ik er vaak niet aan toe om het allemaal op papier te krijgen. Ik weet echt nog niet hoe ik dit probleem kan oplossen. Weet jij een oplossing? Laat het me snel weten!

Tja, het einde van dit schooljaar nadert. Ik haat het echt. Ik wil helemaal niet afscheid nemen van mijn klas. Het is heel gezellig, ik voel me er veilig. We kunnen echt lachen met elkaar. Dat komt ook omdat ik erbij hoor. Sommige horen er niet echt bij. Dat is jammer, maar daar maken ze het er zelf naar. Ik kan er ook niet voor iedereen zijn. Dat klinkt misschien hard, maar het is wel zo. Ik heb voor mezelf al genoeg aan m'n hoofd.

Met BGL(Boy+Girl=Love), mijn verhaal, ben ik overnieuw begonnen. De hoofdstukken waren veel te kort. Ze waren ong. 600 woorden, maar ik wil graag dat elk hoofdstuk meer als 2000 woorden heeft. Het lijkt erg veel, maar dat is het niet, voor mij. Sommige hoofdstukken ga ik niet overnieuw doen, daar voeg ik gewoon nog wat aan toe.

Op school gaat het best goed, ik haal goede cijfers. Alleen ben ik niet meer zo trouw aan mijn huiswerk als aan het begin van het schooljaar.  Op 30 mei hebben we sportdag. Ik ga voetballen. Daarnaast moet je ook nog korfballen en spelletjes doen. Hiermee kun je punten verdienen. Uiteindelijk kan je de sportdag zelfs winnen. Dan krijg je een beker. Vorig jaar waren we laatste geworden. Dit jaar moeten we wel in de top 5 belanden, vind ik. Ik hoop dat dat ook lukt. Alleen heb ik een zwaar hoofd in ons handbalteam. Het is niet erg goed. Wij, als voetbalteam, moesten een oefenwedstrijd spelen tegen hen, en wij waren nog beter. Dit jaar moeten we ook echt aangemoedigd worden. Dat werden we vorig jaar niet, dus zeiden we allemaal, dat we daardoor verloren hebben. Lol!

Groetjes Mariléne

2 opmerkingen:

 1. Tip: spreek je inspiratie in op je telefoon. http://lifehacking.nl/productiviteit-tips/zo-schrijf-je-supersnel-tekst-met-je-iphone/

  Aritha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tja, die heb ik niet vaak mee. Ik schrijf het liefst. En dan op papier. Maar wel een goed idee!

   Verwijderen